Hold dig opdateret – hvad der sker på Fyn

Denne side har til formål at holde dig opdateret omkring, hvad der sker lokalt på Fyn. Sidens indlæg berører alt fra lokale virksomheder til tilbud på Fyn. Dermed er der også indlæg omkring de skjulte skatte på Fyn, hvilket gør det nemt for dig at gå på opdragelse i disse. Læs med her, og bliv klogere på Fyn.

Mulighed for at udfordre adrenalinen

På Fyn er der mulighed for at udfordre dig selv og måske endda rykke med nogle grænser. Der er nemlig flere forskellige muligheder for adventureoplevelser. De to mest besøgte er henholdsvis Egeskov Slot og Bridgewalking Lillebælt, hvor man begge steder har mulighed for at komme op i højden. Ved Bridgewalking kan du – som navnet antyder – gå oven på Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du kan nyde den absolut storslåede omkringliggende natur. Attraktionen er for de modige, hvor man kommer 60 meter højt op og mærker derfor helt sikkert, at man lever.
Hvis Bridgewalking er lidt for vovet, kan man med fordel besøge Egeskov Slot i stedet. På Egeskov Slot er der Tree Top Walking, hvor man går på gangbroer mellem træerne i 10-15 meters højde. Her kan man også nyde godt af udsigten og samtidigt opleve slottets andre attraktioner som f.eks. Veteranmuseet eller labyrinten.

Fyns stolthed: H.C. Andersens Museum

Hvis du ønsker at opleve den mere kulturelle side af Fyn, er det anbefalelsesværdigt at besøge H.C. Andersens Museum. Digteren er en velkendt dansker, der gør det fynske folk – og naturligvis resten af Danmark – meget stolte. Fyn byder dermed på både adventure- og kulturelle oplevelser, der beriger den danske ø med masser af liv.