Nyt fra Bornholm

Hvis du ønsker at være opdateret omkring, hvad Bornholm har at byde på, så kan du med fordel følge med her på siden. Siden bringer løbende tilbud fra det bornholmske, hvor der bliver tippet om diverse tilbud, skrevet om lokale virksomheder og andre lokale nyheder. Følg med her på siden, og bliv opdateret omkring alt hvad der rør sig på Danmarks solskinsø.

Fantastisk smag på Bornholm

Et af særtegnene ved Bornholm er helt sikkert at finde i det gastronomiske hjørne. Her byder øen på en masse lækre hjemmedyrkede råvarer, der skaber et godt fundament i mange retter. Derudover er Bornholm særligt kendetegnet ved deres torske- og laksefiskeri, som er noget af det bedste i hele landet. Nyd derfor godt af røgede fisk eller prøv de saltstegte sild, som om noget kan siges at omfavne den bornholmske sjæl. Udover et udsøgt fiskeri kan man på Bornholm finde Michelin-restauranten Kadeau, der ligger i smukke omgivelser med udsigt over Østersøen.

Skøn og frodig natur

Øgenavnet, Danmarks solskinsø, skyldes selvfølgelig, at øen på grund af dens geografiske placering har utroligt mange solskinsfyldte dage. Mange tager derfor til øen og oplever dermed Bornholms billedskønne natur. Der er mange smukke klipper, som sammen med de grønne skovområder er en fryd for øjet. Ved et besøg på Bornholm på de varmere dage er det derfor anbefalelsesværdigt at cykle rundt på øen for at nyde naturens vidundere. Så kan man også aflægge et røgeri et visit eller udforske de middelalderlige rundkirker, som så flot pryder øens landskab.