Oplev Østsjælland

Hvis du ønsker at følge med i, hvad der sker på Østsjælland og i området – så læs med her. Her vil der være alt lige fra lokale nyheder til tilbud i området. Denne side vil dermed være fyldt med tips og tricks til at finde gode virksomheder, restauranter og meget mere på Østsjælland. Følg med her, så du er sikker på at være opdateret og ikke gå glip af relevante nyheder eller tilbud.

De mest besøgte steder: Storkøbenhavn og Roskilde Festival

Grunden til, at man ikke ofte snakker om Østsjælland, er, fordi man ofte betegner de store dele af landsdelen som Storkøbenhavn eller Hovedstadsområdet. Der er også en hel del at gå på opdagelse i på Storkøbenhavn, og derfor er der en side kun til Hovedstadsområdet. Dog er det stadig Storkøbenhavn og dets mange storbyattraktioner – som eksempelvis Nyhavn samt kanalrundfarten, de mange arkitektoniske vidundere og Christiansborg – der tiltrækker mange besøgende i Østsjælland. Derudover tiltrækker Roskilde Festival hvert år tusindvis af besøgende til det østsjællandske. Festivalen er nemlig den største musikfestival i Nordeuropa.

De mindre besøgte steder: Stevns Klint og Køge

På Østsjælland gemmer der sig endvidere nogle kulturelle og naturmæssige perler. Besøger man eksempelvis Stevns Klint, kan man opleve en fantastisk natur, der blandt andet indebærer kridt- og kalkklinter. Derudover er der en masse historie fra gemt på halvøen, som man med fordel kan fordybe sig i på blandt andet Koldkrigsmuseum Stevnsfort. Derudover byder byen Køge i denne forbindelse også på en del historie, som kan udforskes på Køge Museum eller i Kjøge Mini-By. Dermed er der en del andre kulturelle oplevelser uden for Storkøbenhavn, der ligger og venter på dig.