Hold dig opdateret på Østjylland

På denne side kan du læse nærmere om alt, der sker i Østjylland. Her kommer der løbende forskellige tilbud, som du kan bruge. Derudover vil der på siden stå lokale nyheder i området, hvor du kan læse om alt fra virksomheder til forskellige institutioner og meget mere. Læs med her, og bliv klogere på hvad de lokale i Østjylland har at byde på.

Mange, store kulturoplevelser

I Østjylland er der en del kulturelle oplevelser, der kan give dig en god oplevelse med i rygsækken. Den største by i denne landsdel er Aarhus, hvor der er rig mulighed for at opleve kulturen. Byen kaldes for Smilets By, og dette er med god grund. De mange kulturelle seværdigheder som eksempelvis ARoS Aarhus Kunstmuseum og Moesgaard Museum, der begge er museer udover det sædvanlige. Derudover kan man få et indblik i ældre dage ved at besøge Den Gamle By i Aarhus, hvor gamle bygninger fra nær og fjern er blevet transporteret til dette specialmuseum. Stemningen her er meget autentisk og vildt fascinerende, hvilket også underbygges af, at både voksne og børn kan bruge deres sanser ved blandt andet at prøve at køre i hestevogn, lege med legetøj fra ældre dage eller smage på lækkerier fra fortiden.

Nyd den smukke natur omkring Østjylland

Østjylland er på mange måder et populært område, fordi der også er rig mulighed for at dyrke naturen. Tager man for eksempel til Samsø, kan man opleve en helt anden form for ro end på fastlandet. På øen kan man endvidere smage de lokale delikatesser, som især er velkendte og bærer præg af deres friske råvarer.