Hold dig opdateret omkring Nordsjælland

Hvis du ønsker at læse nyheder og tilbud fra det nordsjællandske område, kan du med fordel følge med på siden her. På denne måde kan du læse om alt lige fra lokale forhold til virksomheder og generelle nyheder på Nordsjælland. Her kan du få et kort overblik over, hvad der er kendetegnende for Nordsjælland.

Slotte – nydelig arkitektur

Nordsjællands kendetegn kan ikke beskrives uden, at man nævner de flotte og adelige slotte, der pryder landskabet. Denne landsdel har især to velbesøgte slotte nemlig Frederiksborg Slot og Kronborg Slot. Begge steder kan man få en uforglemmelig oplevelse, og slottene bliver især retfærdiggjorte op til højtider som eksempelvis op til jul. Udover de to ovennævnte slotte findes der mange flere muligheder for at opleve slotte samt en masse slotsruiner.

Kulturoplevelser udover det sædvanlige

Ønsker du at se andet smuk arkitektur, kan du med fordel aflægge Louisiana Museum of Modern Art et visit. Her kan man opleve et hav af smuk, moderne kunst, og derfor er der mange muligheder for at stille sin nysgerrighed i kunstens mange facetter. Herudover ligger M/S Museet for Søfart også på Nordsjælland, hvor dets arkitektoniske form i sig selv er en oplevelse i særklasse. Museet er designet af BIG (Bjarke Ingels Group) og kaldes i dagligdagstale for det underjordiske museum. Gennem tiden har museet vundet en del priser for dets enestående arkitektur, hvilket med sikkerhed bør opleves på egen hånd.

Alt i alt kan man klart anbefale Nordsjælland til alle, der ønsker en usædvanlig kulturoplevelse, der med garanti fejer benene væk under dig.