Dette sker i Storkøbenhavn

Denne side skaber rammen for nyheder, tilbud m.m. i Storkøbenhavn, så det på den måde bliver lettere for dig at navigere i lokale indlæg fra Storkøbenhavn. Dermed kan du nemt finde de lokale perler, tilbud eller virksomheder, som du har brug for. Derfor omhandler alt på denne side udelukkende lokalområdet i Storkøbenhavn.

Et hav af seværdigheder inden for gåafstand

Det fordelsagtige ved Storkøbenhavn er, at der er massevis af attraktioner og seværdigheder inden for kort gåafstand. Dermed kan man nemt se mange af Københavns populære steder på kort tid, og derudover er mange af seværdighederne gratis. Dette gør Storkøbenhavn til en attraktiv storby for turister. For eksempel kan man opleve Nyhavn, havne- og kanalrundfarten samt Christiansborg på blot en eftermiddag. Den Lille Havfrue er et af de mest besøgte steder i Storkøbenhavn, hvor den lille skulptur ofte bliver nævnt som ikon for den danske hovedstad. Herudover aflægger mange turister et visit ved forlystelsesparken Tivoli, som er beliggende meget belejligt overfor Københavns Hovedbanegård.

Historiske København

Hvis man virkelig vil opleve den københavnske sjæl, bør man bestemt besøge fristaden Christiania. Her kan man opleve, hvordan et alternativt samfund er konstrueret – og hvordan andre københavnere nyder en gåtur i området og venligt respekterer christianitterne. Fristaden byder på en stor natur- og kulturoplevelse. Derudover indebærer København et væld af museer, som beretter om betydningsfulde begivenheder i landet. Det er anbefalelsesværdigt at besøge eksempelvis Statens Museum for Kunst eller Den Frie Udstillingsbygning, hvis man er bare en smule kunstinteresseret. Alt i alt er der uanede mængder af seværdigheder og attraktioner at give sig til i Storkøbenhavn.