Det sker i Jylland

Her på siden kan du løbende blive opdateret på, hvad der sker i hele Jylland. På denne side kan du læse nyheder, indlæg og historier fra overalt i Jylland. Der vil løbende komme indlæg omkring virksomheder, tilbud og attraktioner i Jylland, som du kan læse nærmere om. Dermed er du altid opdateret omkring de lokale forhold i Jylland.

Danmarks stolthed: LEGO House

I Billund ligger LEGO House, der er et oplevelseshus for både store og små. LEGO er verdenskendt, og noget af det som danskerne er meget stolte af. Hvis man besøger LEGO House, vil man opdage, hvordan fantasien ingen grænser sætter. Millioner af legoklodser er formet som bygninger, køretøjer og personer, hvilket bidrager til en unik oplevelse. Derudover kan man bygge sin madbestilling med legoklodser, som endvidere tilføjer noget specielt til denne vilde oplevelse. Det er med god grund, at LEGO House er en af de mest besøgte steder i Jylland.

Masser af natur, spændende kultur og gastronomi

Jylland byder på et hav af naturoplevelser lige fra sæl- og østerssafari i Sønderjylland, Grenen i Nordjylland hvor de to have mødes til den mangfoldige kultur i Østjylland. Kendetegnende for alle steder er, at man kan få exceptionelle gastronomiske oplevelser, hvis man ved, hvor man skal lede. Her har de lokale steder meget forskelligt at byde på, hvilket endvidere gør, at man kan bruge lang tid på at udforske Jylland. Vestjylland er eksempelvis helt perfekt, hvis man ønsker kvalitetsfisk – og derudover vækker de mange sønderjyske specialiteter glæde hos mange besøgende. Sammenfattende har Jylland en masse at byde på både gastronomisk, kulturelt og naturmæssigt.