3 ting, du skal pakke til din ferie i Kroatien

På kufferten.dk finder du de fedeste tips til din næste rejse til Kroatien

På kufferten.dk finder du en samling af gode rejsetips og råd fra eksperter, så du kan blive endnu bedre forberedt på din næste ferie. På siden kan du finde inspiration til din rejse i kategorierne flyrejser, bilferie, busrejser, weekendophold, camping og backpack.

 

Få gode tips til dine rejser sydpå

Når du planlægger rejsen sydpå, så husk også at holde ferie i Kroatien. Alle ved, det er skønt at tage på sommerferie i Frankrig og Italien, hvor flere har overset den skønne perle, Kroatien i sandhed er.

 

3 ting, du ikke kan tage på ferie uden

Vi ved alle, at det kan være enormt svært at skulle pakke kufferten til ferien, og det kan nogle gange virke som et lidt uoverskueligt projekt. For at hjælpe dig lidt på vej med pakningen, giver vi dig her et par råd til, hvad du i hvert fald ikke må glemme.

  • Toilettaske: Det er én ting at glemme sin tandbørste – den er trods alt nem at erstatte – men noget andet er, hvis man også glemmer sine andre toiletprodukter. Det er frygteligt at skulle gå en uge uden sine egne produkter, og derfor siger vi – husk lige tandbørsten – og resten af toilettasken.
  • Tøj: Noget andet der kan gå hen og blive til stor irritation på ferien er, hvis man har glemt det rigtige tøj. Undersøg vejrudsigten hjemmefra og pak en god garderobe hjemmefra, så du hverken mangler underbukser på tredjedagen eller ved en fejl har taget tøj med til den forkerte slags ferie.
  • En god bog: For mange er der en stor sammenhæng mellem ferie og læsetid. På ferien er der tid og plads til at fordybe sig i en god bog – så glem endelig ikke sådan en.