Brug en autoriseret elektriker

Dette indlæg er sponsoreret.

Derfor skal du bruge en autoriseret elektriker

Står du med en opgave inden for elektrikerfaget? Så bør du vide, hvilke opgaver du skal vælge en autoriseret elektriker til. Der er nemlig en række regler omkring el, og derfor er det ikke alt, du må lave selv.

Her får du et overblik over, hvilke områder der kræver en autoriseret fagmand. Du kan også altid kontakte din lokale elektriker og høre mere om, hvad du må gøre selv, hvis du skal fikse noget i dit hjem.

 

Disse el-opgaver må du selv udføre

Her får du et overblik over, hvilke områder der kræver en autoriseret elektriker. Det kan være farligt og usikkert, hvis du kaster dig ud i det selv, og derfor skal du have en professionel til at gøre det.

  • Nye installationer i dit hjem skal altid udføres af en professionel elektriker, da det kan være kompliceret at gøre selv.
  • Udvidelse af installationer i boligen skal også foretages af en fagmand af samme grund som ovenstående.
  • El-arbejde på din målertavle i hjemmet skal også udføres af en autoriseret.
  • Derudover skal alle el-tjek foretages af professionelle fagmænd.

 

Gode råd til el-arbejde

Hvis du alligevel er i gang med et projekt og overvejer at kaste dig ud i selv at udføre el arbejdet, så har vi samlet et par tips, som du med fordel kan læse igennem, inden du går i gang. Husk først og fremmest at afbryde strømmen, så du ikke får stød.

Vær derudover sikker på, at du har de rette værktøjer til arbejdet, inden du starter, så du kan udføre alt korrekt. En anden god ide er at læse brugsanvisninger grundigt igennem. Derved er du forberedt bedst muligt. Som en sidste ting er det altid bedst at forhøre dig hos en faglært, hvis du er i tvivl om noget.