Den rette varmepumpe

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvordan vælger du den rigtige varmepumpe til dine behov

Det er ingen hemmelighed, at det danske vejr kan variere meget i temperatur alt efter årstid. Med andre ord er det danske vejr, sjældent til at stole 100% på, da vi både kan opleve svær kulde og hede. Især om vinteren er vi ofte ramt af frosne tæer og røde næser på grund af de lave temperaturer. Varmepumpen kan derfor hurtigt blive din bedste ven henover vinteren. En varmepumpe er et elektrisk apparat, som omvender energi til varme. Varmepumpen er hermed det ultimative alternativ til andre opvarmningsformer såsom oliefyr, gasfyr og elvarme.

 

Vælg den korrekte varmepumpe ud fra dine behov

Der findes mange forskellige varmepumper, så det kan være svært at vælge. De forskellige varmepumper har hver sine egenskaber og funktion. Hermed kan der også være mange forskellige årsager til, at du bør vælge en specifik varmepumpe baseret på dine personlige behov. De forskellige typer varmepumper er:

  • Luft til vand varmepumpen
  • Jordvarmepumpen
  • Luft til luft varmepumpen
  • Brugsvandsvarmepumpen
  • Boligventilationsvarmepumpen

Varmepumperne udnytter hermed jordens eller luftens energi til at producere varme og varmt vand i dit hjem, sommerhus eller noget helt tredje. De mange forskellige typer varmepumper, kan derfor også gøre det svært at vælge hvilken varmepumpe, som passer bedst til dine behov.

 

Varmepumpen – den bæredygtige løsning

Der er mange grunde til, at du bør vælge en varmepumpe. Det er først og fremmest billigere at installere en luft til vand varmepumpe end jordvarmeanlæg. Derudover er den næsten lige så effektiv som jordvarme. Varmepumperne fås i forskellige størrelser, og fylder sjældent mere end et køleskab. Varmepumpen består af en inde- og ude del, hvortil den fylder lidt mere udendørs end indendørs, da teknikken er i delen udenfor. De kan desuden fås med luftrensningssystem, som reducerer forekomsten af bakterier, virus, partikler og pollen. Sidst, men ikke mindst, er varmepumper en bæredygtig og miljøvenlig løsning, som kan resultere i store besparelser på varmeregningen. Se det brede sortiment hos El & Varmepumpecenter, hvor du finder varmepumper af højeste kvalitet.