Derfor skal du få haveservice til din have

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvad er haveservice på abonnement?

Måske har du en pænt stor have, som kræver meget tid og dedikation for at vedligeholde. Eller måske har du en mindre have, som du ofte har vi travlt til at se til. I hvert tilfælde kan haveservice på abonnement hjælpe. Med et haveservice abonnement får du en fast vedligeholdelsesaftale til din have, hvor alt fra lugning af bede til ukrudtsbekæmpelse, hækkeklipning, fejning og meget mere er inkluderet.

 

Hvad kan en havemand hjælpe med?

En havemand kan hjælpe med langt de fleste opgaver i haven. Den professionelle havemand kan sin profession til punkt og prikke, hvilket er betryggende og giver effektive og pæne løsninger. Du har også mulighed for at få en fast aftale med en lokal havemand, hvilket også giver et hyggeligt besøg, hver gang havemanden er der. Det er altså lige meget om det er græsslåning, beskæring af træer og buske, hækklipning, lugning eller andet – din lokale havemand skal nok hjælpe, sådan at du får en pæn og vedligeholdt have. Bor du f.eks. i Østjylland, kan du få lokalt haveservice i Malling til din have.

 

Gode råd til at vedligeholde din have

Hvis du har mod på det, kan du også altid selv vedligeholde din have. Det er dog en større opgave, end de fleste tænker. Men på samme tid er det også en god måde at komme ud og få noget motion på, få noget friskt luft og nyde det afslappende havearbejde. Her er de vigtigste opgaver, du skal huske, når du vedligeholder din have: fjern ukrudt; sørg for at jorden er fugtig (men ikke våd); udskift dine planter, hvis de ikke har det godt eller er ved at dø; sørg for at din have har god belysning; og tilføj gerne muld til dine planter og blomster, når de vokser, og jorden i sig selv ikke er god nok. Er du i tvivl, så kontakt gerne din lokale havemand!