Få tjekket dine kloakker

Kloakservice til offentlige institutioner

I takt med den voksende befolkningstilvækst og det fortsættende store CO2 udslip, så kan vi ikke løbe fra den globale opvarmning længere. Det belaster alt det menneskeskabte mere og mere. Og det gør at vi oplever flere steder, hvor vi skal udskifte gammelt med nyt, inden det er for sent. Med megen fokus på elektricitet og vedvarende energi det seneste årti, har vi glemt vores underjordiske kanaler, der spiller en utrolig betydningsfuld rolle i vores hverdag.

Vores kloaksystemer er i dag belastet mere end nogensinde. Vi oplever flere skybrud, der gør det svært for vores kloaknet at håndtere den øgede mængde af regn- og spildevand. Vores kloakmestre arbejder i dag på at få skabt et fuldt-separeret kloaksystem, der separere regnvand og spilde. Vi oplever flere private boligejere, der garderer sig imod oversvømmelser i hjemmet, samt flere kommuner der er på forkant og sparer både boligejere, forsikringsselskaber og samfundet penge. Rom blev dog ikke bygget på en dag, og det gør et nyt kloaksystem heller ikke.

 

Kloakmestrene står klar til at hjælpe jer

Kloakmestrene arbejder hårdt for at undgå problemer med vores kloaker, dog undgås skaderne ikke, og derfor står din lokale kloakmester klar til at hjælpe jer med kloakseparering, kloakrenovering, etablering af ny kloak eller blot kloakservice.

Offentlige institutioner og større arbejdspladser

Det opleves i flere tilfælde, at større arbejdspladser og offentlige institutioner ikke får undersøgt deres kloaknet, før det er for sent. I nogle tilfælde er deres underjordiske system mere belastet end andre, og derfor anbefales de offentlige institutioner at kontakte deres lokale kloakmester til en uforpligtende snak. At være på forkant med en kloakservice vil altid være en billigere løsning end reparation af overbelastede og ødelagte kloakrør. Hold jer derfor ikke tilbage i jeres offentlige institution og få booket jeres kloakservice i dag.