Find den rette bedemand

Søg hjælp og få plads til sorgen

Desværre oplever alle før eller siden at miste nogen, de har kær. At miste er en ting, der følger med livet. Men selvom det er en del af at være menneske, gør det ikke smerten mindre. Når nogen, der står os nær, går bort, kan vi miste fodfæstet. Vi kan blive usikre, utrygge, og vi kan have svært ved at navigere i sorgen. For uanset hvor kede af det vi er, går livet videre. Ting skal gøres, og begravelsen skal desuden også planlægges. Det er et stort arbejde at skulle planlægge den sidste rejse, og det kan derfor være en god idé at søge hjælp hos en bedemand. Lad ham/ hende tage hånd om alt det praktiske og giv dig selv lov til at blive i sorgen for en stund.

 

En bedemand kan hjælpe dig med at:

  • Anmelde dødsfaldet
  • Tage kontakt til kirke og begravelsesvæsen
  • Sørge for betaling af udgifter i forbindelse med begravelsen
  • Afhente dødsattest
  • Tage kontakt til blomsterforretninger og blomsterdekoratører

Du vil således være fri af alle de praktiske gøremål i forbindelse med dødsfaldet, og du vil trygt kunne overlade det til professionelle hænder.

 

Vær ikke bange for at få hjælp

Det er en følelsesladet proces at skulle tage afsked, og det er derfor vigtigt at finde den rette bedemand. Find en person der forstår dine ønsker og behov, og vigtigst af alt er venligtsindet og rar at arbejde sammen med. Hos bedemand Tommy Dueholm får du en lokal bedemand i Fredericia med mange års erfaring og godt kendskab til lokalområdet. Forståelse og nærvær er kerneværdier hos Tommy Dueholm, og oplever du et pludseligt dødsfald, står de klar til at komme hjem og møde dig i dine vante omgivelser. De er kontaktbare på telefon døgnet rundt og kan ligeledes også mødes på deres kontor inden for åbningstid.

Står du og mangler en bedemand, der kan skabe tryghed og nærvær i en ellers tumult periode, er bedemand Tommy Dueholm en oplagt mulighed.