Hvad koster det at flytte?

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvad koster det at flytte med et flyttefirma?

At udregne prisen på en flytning er ikke helt simpelt. Det afhænger af typen af flytning, flyttefirmaet og de ekstra ydelser, du kunne have behov for. Flyttefirmaet kigger på adskillige kriterier. Hele omfanget af flytningen er vigtigt: hvor meget skal pakkes sammen og flyttes? Hvor lang tid forventer de at bruge på hele flytningen? Hvor lang er distancen, der skal flyttes? Er det nemt at komme ind og ud af boligen, eller skal de flere etager op og ned uden en elevator? Der er altså mange kriterier, som flyttefirmaet kigger på, for at udregne den endelige pris, som typisk er en timerate. Du kan med fordel vælge et lokalt flyttefirma, f.eks. et flyttefirma i vejle, hvis du skal flytte i trekantsområdet – sådan sikrer du at spare penge på distancekriteriet.

 

Hvad koster det at flytte selv?

Vil du gerne flytte selv, kommer det også til at koste dig nogle skillinger. Og det er bestemt ikke billigt, som mange måske kunne forestille sig. Du får nok højst sandsynligt brug for at leje en trailer, når du forsøger at flytte alt godset selv. Derudover søger du nok hjælper hos venner og familie, og sammen skal i døje med ture frem og tilbage, som til sammen bliver en længevarende og dyr proces. Oftest købes der også nye lamper, gardiner, forsikringer mm., når folk flytter – og det er alt sammen med til at øge prisen. Gennemsnitligt koster en flytning i Danmark mellem 50.000-100.000 kr., som en undersøgelse af det danske flyttemarked viser!

 

Kan du selv leje en flyttevogn?

Du kan også selv leje en flyttebil, hvis det skulle være nødvendigt. De findes i mange forskellige størrelser og varianter, som alle kan være en stor hjælp afhængigt af omfanget på din flytning. Det kræver ikke noget særligt kørekort at leje en flyttebil, og priserne på dem variere også fra firma til firma.