Installér adgangskontrol og undgå bøvleri med fysiske nøgler

Dette indlæg er sponsoreret.

Arbejdspladsen skal være et sikkert sted

Det er vigtigt, at medarbejdere kan føle sig trygge, når de befinder sig på arbejdspladsen. Undgå uventede besøg fra gaden og folk, der ikke kan beholde deres lange fingre i lommerne, med en sikker adgangskontrol. Det er jo ikke relevant, at alle skal kunne gå ind og ud, som det lyster, medmindre de arbejder der og har et klart formål med adgangen.

Hvis I oplever en masse problemer med, at nøgler forsvinder, eller gamle medarbejder måske stadig har adgang, så ville det være en god idé at overveje at skifte til en anden form for adgangskontrol. Nøgler bliver nemt væk, og er der en tendens til bortkommende nøgler, kan det blive en dyr affære, hver gang der skal laves nye nøgler eller udskiftes låse i samtlige døre.

 

Derfor er adgangskontrol smartere end fysiske nøgler

En adgangskontrol er baseret på brugen af nøglekort, nøglebrikker eller kodeord. På den måde elimineres de fysiske nøgler helt, og hvis nøglekort- eller brikker mistes, kan de blot gøres inaktive, så ingen kan få adgang. Kodeordet kan man også skifte ud hver 2. måned eller efter behov, så den aldrig forbliver den samme.

Med adgangskontrol får man samtidig et overblik over, hvem der har adgang til virksomheden og dens afdelinger samt hvornår. Adgangskontrol er en effektiv og brugervenlig metode til at sikre arbejdspladser mod uønskede besøg.

 

Forskellige adgangskontrolsystemer

Der findes forskellige adgangskontrolsystemer, som kan installeres. Man kan fx installere det elektroniske låsesystem, SALTO, som kan kombineres med allerede eksisterende låse, så man slipper for at udskifte og montere alle dele. Skal der blot adgangskontrol på hoveddøren, er Ruko SMARTair en berøringsfri og smart løsning. Har man ikke lyst til at slippe nøglerne alligevel, kan man også implementere en løsning som Ruko Cliq, der kombinerer den mekaniske nøgle med elektronik.