Kabinescooteren er for alle

Dette indlæg er sponsoreret.

Tænk ikke på vejret med tag over hovedet

En kabinescooter er reelt set en scooter, bare med en kabine bygget udenom. Forskellen mellem den almindelige scooter og kabinescooteren er herved, at vejrfaktoren ikke skal indregnes i ligningen, når man skal ud på det tohjulede køretøj. Kabinescooteren sikrer derved, at man hensigtsmæssigt kan benytte den i forbindelse med alle lejligheder, om end vejret byder på regn, blæst, sne eller slud.  

 

Hvem kan benytte kabinescooteren?

Alle, der er fyldt 18 år, eller er i besiddelse af et kørekort til knallert, må køre en kabinescooter. Hvis man er fyldt 18 år, man endda benytte den uden kørekort. Af denne grund er det derfor et køretøj, der favner bredt i forhold til målgruppen, da den både kan benyttes af den unge, der endnu ikke har tilladelse til at erhverve sig et kørekort til bil, men derimod lovligt kan tage kørekort til knallert. Udover den unge fører kan scooteren også befares af voksne, og man kan vælge at se kabinescooteren som et alternativ til en bil, da man også i modsætning til den konventionelle scooter både har tag over hovedet, mulighed for soltag og elvarme. Man kan derved få et transportalternativ, der ligger tæt op af at køre i bil, men koster betydeligt mindre, hvorfor der er gode fordele ved at køre kabinescooter.  

 

En miljøvenlig løsning 

Ligesom man har mulighed for at vælge en elcykel og elbil, kan man også vælge en elkabinescooter. Elkabinescooteren er en del mere miljøvenlig sammenlignet med kabinescooteren med benzinmotor, der ikke altid har det laveste brændstofforbrug.  

Elkabinescooteren kan typisk køre omkring 60 kilometer på et fuldt opladt batteri, hvilket tager 6 timer at oplade.  

Ved at vælge en elkabinescooter får man et godt transportalternativ til en bil, et godt alternativ til den benzindrevne scooter og et godt alternativ til den benzindrevne kabinescooter. Det, at man undgår at skulle bekymre sig om vind og vejr samtidig med, at man får et bæredygtigt alternativ, er blandt fordelene ved at vælge en eldreven kabinescooter.