Lider du af hårtab? Der er andre muligheder end hårtransplantation

Du kan tabe håret af flere årsager. Det kan være både arveligt bestemt, skyldes sygdom eller være forårsaget af arvæv.

Taber du håret, har der i Danmark hidtil ikke været mange andre muligheder end hårtransplantation. Men det er der nu. Med hovedbundspigmentering i Kolding får du en simpel og holdbar løsning mod hårtab.

Glem alt om hårtransplantation

En hårtransplantation er en mindre operation, hvor man fjerner hår fra ét sted til et andet. Det er forskelligt, hvor håret kommer fra, men under lokalbedøvelse sættes det ned i hovedbunden, hvor der tidligere har været hår.

Hårtransplantation er blevet meget populært. Mange får hvert år udført behandlingen, men desværre er et godt resultat ved en hårtransplantation ikke en garanti. De transplanterede hår kan let dø, og der kan opstå infektion i det opererede område.

Derfor er der god grund til at vælge alternativer til denne traditionelle behandling mod hårtab. I dag findes der en både hurtigere og simplere behandling, der kan camouflere manglende naturligt hår.

Hovedbundspigmentering – alternativ til hårtransplantation

Det nyeste og bedste alternativ til hårtransplantation i Danmark er hovedbundspigmentering. Dette er en behandling, der også kaldes scalp micropigmentation, og som er en kosmetisk form for pigmentering i hovedbunden. Pigmentering betyder farvning af hud, hvor der ved hjælp af nåle og maskine tilføres farvestof til hovedbunden.

Her bruges farven til at skabe en troværdig illusion af hårstubbe. Det får det til at ligne, at du har naturlige hår på hovedet, selvom det er en kosmetisk konstruktion.

Dette alternativ kræver i modsætning til hårtransplantation ikke kirurgi. Behandlingen udføres udelukkende ved hjælp af nåle uden på huden. Nålene indeholder farve i form af organisk pigment og har dermed en naturlig oprindelse. Der er altså ingen syntetiske eller farvelige kemiske sammensætninger involveret i processen.

Fordele ved pigmentering

Du har således mulighed for at vælge et godt og effektivt alternativ til den mere omfattende hårtransplantation.

Er du endnu ikke helt klar over, hvilken behandling mod hårtab, du skal vælge?

Det er helt naturligt at gøre sig en masse overvejelser om behandlingen. Det er trods alt din hovedbund, der er tale om, og ikke kun dig selv, men også mange andre mennesker vil lægge mærke til, hvad du får lavet.

Her får du dog alligevel tre gode grunde til at vælge hovedbundspigmentering frem for hårtransplantation:

  1. Du ser hurtige resultater. Du vil typisk kun skulle behandles 3-5 gange af 3-4 timers varighed.
  2. Du slipper for kirurgisk indgreb.
  3. Det gør ikke ondt at blive behandlet. De fleste oplever kun summen.


Illuhair
Bramdrupskovvej 20a
6000
Kolding
28 26 00 83