Populære epoxy gulve

Dette indlæg er sponsoreret.

Få et gulv med et råt look i hjemmet

Hvis du hører til dem, der finder det rå look i hjemmet appellerende, kan du med rette overveje at få et epoxy gulv i hjemmet. Oprindeligt stammer epoxy gulvets familiemedlem betongulvet fra fabrikker, parkeringskældre og værksteder, hvor især industrivirksomheder har gjort brug af dette i deres erhverv, da det hører blandt de mest slidstærke gulve. Det siges, at epoxy gulvet er endnu stærkere end betongulvet, hvorfor epoxy gulve er ved at blive et stort hit.

 

Epoxy i hjemmet

Epoxy gulvet giver et meget minimalistisk og simpelt look, hvorfor man tillægger møbler i lokalet mere opmærksomhed. Ofte lægges det i rum, hvor man ellers ville have lagt fliser såsom køkken, bryggers eller badeværelse.

Udover kun at kunne fås i den grå farve, som betongulvet er kendt for, kan epoxy gulvet fås i et utal af farvevarianter og forskellige flotte mønstre.

 

Hvad består epoxy gulvet af?

Epoxy, der er et tokomponentsmateriale, danner et slidstærkt og fleksibelt plastmateriale. Helt konkret består materialet af en hærder og binder, der skal blandes i de helt korrekte mængder. Materialet hærder meget hurtigt, hvorfor man skal være meget dygtig, når man skal udføre gulvbelægningen.

 

Få den rette hjælp

Hvis du overvejer at lægge epoxy gulv i dit hjem, er det vigtigt, at du får hjælp til opgaven af fagfolk, der har de rette kompetencer, da det er et komplekst stykke arbejde både i forhold til opblandingen og selve belægningen, da epoxyen hærder meget hurtigt. Ved at benytte sig af kompetente fagfolk slipper du også for selv at stå med arbejdet og den risiko, der er forbundet med at lave en fejl i processen.