Sådan renser du din motorcykel perfekt

Dette indlæg er sponsoreret.

Der er mange gode grunde til at holde sin motorcykel ren ved at pleje, pudse og rengøre den jævnligt. Når du husker at pleje din motorcykel, vil den fremstå skinnende og flot, og dens værdi opretholdes og vil være nemmere at vedligeholde fremadrettet.

Trænger din motorcykel til en kærlig hånd, så kan det anbefales, at du investerer i nogle ordentlige rengøringsprodukter. Så undgår du billige plejemidler, der gør mere skade end gav, når lakken skal poleres og MC-sadlen pudses. Brug MC rens til din motorcykel, når den skal gøres ren og insekter skal fjernes.

Guide: Sådan bruger du MC rens

  1. Foretag behandlingen i skygge, så du undgår direkte sollys. Produktet må nemlig ikke tørre ud.
  2. Spray MC rens på motorcyklens overflader og lad det virke i 5-10 minutter.
  3. Vask og skrub motorcyklen med en klud eller blød svamp, uden at bruge sæbe.
  4. Skyl efter med vand.

Er det kun smådele, der har behov for en behandling, kan disse med fordel tages af og lægges i MC rens i 5-10 minutter og efterfølgende skyldes grundigt af med vand.

Husk en ordentlig rengøring af motorcyklen

Når du alligevel skal i gang med MC rensen, så kan du ligeså godt kombinere det med en ordentlig rengøring.

Det er en god idé at starte med at spule motorcyklen for støv og snavs. Herefter kan du med fordele blande lidt autoshampoo i lunkent vand og vaske motorcyklen med svampe eller klude. Spray MC rens i afkroge ved støddæmperne, omkring motoren og ved hjulene. Det er vigtigt, du bruger rensemidler, som er beregnet til motorcykler og ikke til biler, da det ellers vil ødelægge motorcyklens lak.