Sådan undgår du en stoppet kloak

Dette indlæg er sponsoreret.

Kloakering og dræn hjælper dig med at holde styr på kloakvandet på din grund, så du ikke får problemer med oversvømmelse og vand, der ikke ledes derhen, hvor du gerne vil have det. Drænet fører nemlig kloakvandet og ved at få lagt dræn, kan du dermed bestemme, hvor vandet fra din grund skal løbe hen.

 

Undgå stoppet kloak med gode dræn

Vi kender alle til en stoppet kloak, og vi ved alle hvilke irriterende og til tider omfattende gener, det kan medføre. Men hvordan undgår man så, at kloakken stopper til og man får oversvømmelse? Det gør du ved, at drænene på din grund er opsat korrekt, så vandet kan løbe lige præcis derhen, hvor du gerne vil have det.

 

Da dræn, der ikke er opsat korrekt, kan have store konsekvenser, er der også en del af arbejdet i forbindelse med kloakering og dræn, som du ikke må udføre selv, men som skal udføres af en autoriseret kloakmester. Du må fx ikke selv etablere nye kloakker eller afløb under husets gulv eller udenfor som en del af det offentlige kloaknet. Du må dog gerne selv montere tagrender, nedløbsrør og nogle specifikke typer af dræn omkring huset og i din have.

 

Kontakt Midtdjurs kloakservice

Skal du have styr på dit dræn, nyt dræn eller lavet andet kloakarbejde, kan du kontakte Midtdjurs Kloakservice. Midtdjurs kloakservice står klar til at hjælpe på hele Djursland, herunder Ebeltoft, Grenå, Hornslet og Rønde. De har flere års erfaring med dræn, og de kan derfor løse en hvilken som helst opgave, så du kan undgå oversvømmelser eller lignende problemer med kloakvandet på din ejendom. De rykker desuden altid ud hurtigst muligt, så din kloak hurtigt kan blive godt kørende igen.