Sådan finder du den perfekte frisør til dit behov

Der findes et hav af forskellige og dygtige frisører i hele landet, og derfor kan du jo stå på helt bar bund, hvis du står og skal vælge en ny frisør. Årsagen til, at du står i denne situation kan jo være, at din nuværende frisør skal pensioneres, har fundet et andet erhverv eller, at du måske flytter fra København til Nordsjælland og, at du ikke har lyst til at køre uanede af kilometer efter denne frisør i København K. I denne artikel vil du kunne læse om hvilke faktorer du muligvis skal tænke over inden du vælger en ny frisør.

Find en frisør i dit lokalområde – Det kan selvfølgelig også være en frisør som ligger tæt på din arbejdsplads, men i hvertfald kan det være en stor fordel for dig, at du ikke bor for langt væk fra salonen i og med, at du kan booke tid i sidste øjeblik, hvis muligheden byder sig. Derudover det bare en rigtig god idé altid, at støtte sit lokalsamfund.

Sætter du pris på grønne produkter? – Hvis du går op i økologi og mindskningen af parfume, parabener og tilsætningsstoffer, så skal du helt klart finde en frisør, som bruger produkter, som lever op til disse standarder, for det er på ingen måde umuligt.

 

Effektivitet eller hygge? – Hvis du virkelig sætter pris på, at du kan gå ind et sted og 15 minutter efter kommer ud nyklippet, så er det en lidt anden slags salon end hvis du ønsker, at være i en salon hvor der virkelig bliver nurset om dig, og hvor du får serveret en lækker kop kaffe og tager dig god tid i stolen. Dette skal du også gøre op med dig selv, men i rigtig mange tilfælde så er det også kønsbestemt, at kvinder bare elsker selvforkælelse, hvor mange mænd elsker effektivitet og gerne vil videre i teksten. Derfor kan det være en fordel for mænd, at finde en salon som kun udfører herreklip i København.

Prisen – Du skal samtidig gøre op med dig selv, hvor meget du ønsker at din klipning eller behandling må koste. Der kan være rigtig stor forskel på prislejet når det kommer til frisørbranchen. Nogle tager 800 kr. for en dameklip og andre tager 350 kr. Du skal dog huske på, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen i denne sammenhæng. 

 

 

Du skulle nu være klædt på til, at vælge en frisør ud fra nogle af de få kriterier der er stillet op ovenfor. Det er ikke unormalt hvis du den førstre gang eller to ikke har tillid til den nye frisør, men bare rolig, det skal nok komme.

PLATIN – hair by Iben & Marlene
Knabrostræde 1a
1210 København K
31 90 20 70