Spar penge hos et frit autoværksted

Dette indlæg er sponsoreret. 

Fordelene ved et frit autoværksted

Hvis du er på jagt efter et autoværksted til reparation, bilsyn eller service af din bil, så er du kommet til det rigtige sted. Mange overvejer nemlig at vælge et frit værksted – med andre ord et uautoriseret værksted. Det kan dog være svært at hitte rede i, hvad forskellen mellem et autoriseret og uautoriseret værksted er.

Derfor har vi her samlet et overblik over, hvilke fordele der er at hente ved et frit autoværksted. Læs med og find ud af, hvordan du kan spare penge på værkstedsregningen.

 

En god relation og et godt samarbejde

På et frit autoværksted vil du hurtigt opleve, at du bliver et kendt ansigt for mekanikerne. Det er oftest sådan, at de hurtigere kommer til at kende dig og din bil på et uautoriseret værksted. Udover det kan du ofte få en billigere service, fordi man ikke på samme måde køber videreuddannelse eller lignende, som resulterer i en højere timeløn.

På et frit værksted arbejder mekanikerne også ofte med alle mulige forskellige modeller, årgange og bilmærker. Derfor kan du med fordel køre din bil derhen, hvis du skal have udført en rutineservice. Mekanikerne kan ofte skifte pærer og dæk på alle slags biler, fordi de har en solid, bred viden og masser af erfaring. Derudover skaffer de ofte uoriginale reservedele, som gør, at du kan opnå en økonomisk fordel.

 

Find et frit værksted

Det er en fordel at undersøge nærmere, hvor du finder et frit autoværksted i nærheden af din bopæl. Du kan også sagtens besøge værkstedet til en indledende snak, så du kan danne dig et indtryk af, hvem der står bag. Du kan snakke sammen med mekanikeren om dine behov, og hvilke retningslinjer de følger på værkstedet. Sørg for at stil spørgsmål til mekanikeren, så du får et godt indblik i, hvem de er – og drag fordele af et frit autoværksted.