Spil lasergame med dine kolleger

Nogle gange kan hverdagen på kontoret godt gå hen og blive lidt kedelig. I har måske lidt sjov og spas i frokostpauserne, men måske du godt kunne tænke dig at have en sjov dag med kollegerne, hvor I kan udfordre hinanden. Lav et arrangement, hvor I skal ud at spille lasergame! Udover et underholdende spil, får I også bondet som kolleger, så hverdagen på kontoret fremover kun bliver hyggeligere.

Skyd en kollega

I lasergame bliver I udstyret med lasergeværer og pandebånd med sensorer. Udstyret er ikke tungt, så du kan sagtens bevæge dig ubesværet rundt på banen med dit team i ryggen. I er delt op i 2 teams, og her får du muligheden for at skyde dine kolleger. Det gælder om at skyde flest mulige modstandere med laseren og undgå selv at blive ramt. På holdet kan I både fungere som soldat, medic, sniper eller support. Dette bestemmer I helt selv inden kampen begynder, og dermed gøres spillet mere realistisk og dynamisk.

Det kræver ikke at man har en bestemt fysisk form for at være med, så alle dine kolleger kan joine dig i kampen. Desuden gør det ikke ondt at blive ramt af en laser, som det ville i paintball. Derfor kan I til dette sjove firmaarrangement alle være med – uanset alder eller sind.

Underholdning, taktik og fysisk aktivitet

Udover det underholdende element ved at kunne skyde dine kolleger, er der også flere fordele ved lasergame som en teambuildingøvelse. For at kunne vinde over modstanderholdet, er det en god idé at lægge en taktik. Det kræver derfor, at I tænker ud af boksen og lægger en bedre plan end det andet team. I lærer at arbejde sammen om et fælles mål, hvor taktisk snilde er en kæmpe fordel i kampens hede.

I skal kunne få den fysiske udfordring ved at bevæge jer uset rundt med geværer til at spille sammen med jeres strategi. Disse udfordringer vil helt sikkert kun gavne jer på arbejdspladsen, hvor I udover et endnu bedre forhold til kollegerne også lærer at samarbejde bedre. Hvert medlem af teamet er et uundværligt aktiv, når det gælder at omringe fjenden og eliminere dem.

Efter kampen er slut, vil I desuden få resultaterne udleveret. Her vinder det vindende team selvfølgelig håneretten. Lyder det som noget for jer? Find et sted med lasergame i Vejle eller andre steder i Danmark og book en tid. Det bliver en uforglemmelig oplevelse!

Fabriksevent
Sønderbrogade 34
7160 Tørring
75 80 10 08