Derfor kan du få brug for en tv-inspektion

Dette indlæg er sponsoreret.

Der kan forekomme mange forskellige problemer i dit kloaksystem, så du får brug for at tilkalde en kloakmester til at hjælpe dig. Dette kan koste mange penge, og derfor er det en god ide at få tjekket tilstanden på din kloak en gang i mellem, så du ikke pludselig skal have det hele fikset på én gang. En måde at klarlægge problemerne på, inden de bliver alt for slemme, er ved at få udført en tv-inspektion, hvorved det er muligt at se ned i kloakken.

Dette bruges en tv-inspektion til:

En såkaldt tv-inspektion anvendes til at identificere et problem i kloakken, inden det kan nå at udvikle sig til at være så slemt, at der er brug for en dyr reparation. Et lille kamera for enden af et kabel føres ned i kloakken for at gøre det muligt at se ned i den uden at skulle grave op omkring den. Optagelserne fra kameraet viser derefter, hvad der er galt i kloakken. Det kan for eksempel være, hvis der er rotter i kloakken eller forstoppelse, som gør at afløbene i dit hjem ikke fungerer optimalt. Hele kloakken tjekkes ved hjælp af optagelserne. Herefter modtager du en rapport, hvori det står, hvilke problemer der skal løses i din kloak.

Kontakt din lokale kloakmester

En tv-inspektion udføres af en kloakmester. Derfor bør du altid kontakte din lokale kloakmester, hvis du har mistanke om problemer med kloakken. På den måde kan du komme dem i forkøbet, inden det udvikler sig, og du skal betale en dyr regning for at få det fikset.  Kontakt din lokale kloakmester vedrørende tv-inspektion. Du kan ofte få et gratis tilbud på en tv-inspektion ved at besøge hjemmesiden for kloakmesteren eller ringe til dem og høre mere.