Vælg de perfekte mødelokaler

Dette indlæg er sponsoreret.

Aarhussalen tilbyder mødelokaler i hjertet af Aarhus. Lokalerne er lyse og fleksibelt indrettet, så i selv har mulighed for at bestemme opstillingen af borde og stole. Der både store og små lokaler, hvor de store med fordel kan benyttes af større forsamlinger til eksempelvis konferencer. De mindre lokaler minder mere om almindelige mødelokaler, hvori der ligges mere op til små og mere intime møder.

Derudover er fokus på, at lokalerne er lyse og inspirerende samt at der er et godt indeklima, så deltagerne altid føler sig tilpasse og velkomne.

 

Beliggenheden i hjertet af Aarhus

Aarhussalen ligger midt i Aarhus centrum og dermed så tæt på byens puls som det nærmest er muligt. Derfor har deltagerene i pausen eller efter arrangementet god mulighed for at gå på opdagelse rundt i byen.

Derudover er der mange fordele for arrangører såvel som deltagere – blandt andet, at:

  • Aarhussalen er nem at finde og nem at komme til
  • Der er gode muligheder for parkering
  • Aarhussalen ligger tæt på mange af byens hoteller, så der er et væld af overnatningsmuligheder lige rundt om hjørnet.

 

Mærk fordelene

Når lokalerne er booket vil I samtidig have adgang til forskellige faciliteter i form af internet samt diverse AV-udstyr, som blandt andet projekterer og lydanlæg, til rådighed. Derudover er alle lokalerne venlige for både handicappede og gangbesværede.

Desuden vil der være mulighed for, at I ikke selv skal stå for hverken forplejning eller oprydning, så I kan gøre opholdet så nemt som overhoved muligt. Du kan altid få hjælp til en skræddersyet møde-, kursus eller konferencepakker, der tilgodeser netop din virksomheds ønsker.