Vælg professionel tandtekniker

Plej dine tænder

Vi har, siden vi var små, fået at vide, at vi skal passe på vores tænder. Vi skal børste dem grundigt, bruge tandtråd og gå til tandlægen med jævne mellemrum. De første 18 år af vores liv gik det nemt. Vi blev indkaldt til skoletandlæge, og vi skulle intet betale. Men efter vi er nået de 18 år, vil jeg vove den påstand at sige, at de fleste af os er faldet lidt af på den. Vi kommer ikke til tandlæge helt så ofte, som vi bør, og vores tænder svækkes langsomt. Men det er en dum idé. Når vi udskyder tandlægebesøget, skyder vi blot os selv i foden. Men hvad gør vi så, når vi ikke har plejet vores tænder, og står og skal have lavet dyre behandlinger?

Måske har du overvejet at tage til udlandet for at få lavet en protese. Priserne i Danmark er høje, og du har set, at du kan få lavet samme behandling i Polen til den halve pris. Men er det nu også smart? Ikke umiddelbart! Behandling af tænder er et krævende job, og den rette behandling kræver et grundigt og korrekt uddannet personale.

 

Derfor skal du vælge en professionel tandtekniker:

  • Du kan trygt lægge dig i stolen, og du behøver ikke bekymre dig om, om de nu har styr på det, de laver
  • Personalet er specialuddannede til lige præcis dét, du skal bruge dem til
  • Du er med på råd under hele forløbet
  • Du kan få din protese efterset og udskiftet med jævne mellemrum

 

Grib knoglen og få gjort noget ved problemet

Det kan være svært at navigere i udvalget af tandlæger. Hvem er bedst til hvad? Og hvem matcher en god pris? Hos Næstved tandlægeklinik i Faxe er de specialiserede med over 30 års erfaring i tandproteser. De kan derfor være et godt bud på en klinik med fagligheden og den rette uddannelse på plads. Befinder du dig langt fra Faxe og vordingborgområdet, findes der mange andre klinikker rundt i landet. De er blot en google-søgning væk! Så skynd dig at tage kontakt til en klinik og få løst dine problemer!