Vigtigheden af bilservice

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvor mange km må man køre over service?

Der findes både regler for, hvor ofte din bil skal til service og forskellige former for service. Hvor ofte afhænger primær af to ting. Det kan enten være, når du har nået x antal kilometer. Det interval kan variere meget, alt efter hvilken bil du har. Det er typisk mellem 10.000 og 30.00 kilometer. Så hvis din bil for eksempel kræver det efter 20.000 kilometer, skal du altså til syn, hver gang du har kørt det. Den anden faktor kan være tid. Det afhænger igen af bilen, men hos mange biler er det enten efter et eller to år. Lad os sige, at din bil har kravene 20.000 kilometer eller et år. Hvis du kører 20.000 inden året er gået, skal den til service. Hvis du kun kører 15.00 kilometer, kan du køre hele året ud, men så skal den til service der.

I forhold til typer af service er der primært tre slags:

  • Olieservice – som er det mest almindelige. Her bliver der skiftet olie og oliefilter.
  • Lille eftersyn. Her bliver der gjort mere end olieservicen. Der bliver lavet kontrol på flere ting.
  • Stort eftersyn, som er mere omfattende end det lille eftersyn.

 

Du kan godt gå lidt over, hvis du har bestilt tid

Som regel skal du altid overholde enten antal kilometer eller det ene år. Det skal dog siges, at du godt kan gå lidt over tid, hvis du har bestilt tid. Det er ikke sikkert, at dit værksted lige har tid, så det passer perfekt med din bil, men forsøg at være så nøjagtig som muligt. Du kan kun opretholde din garanti, hvis du overholder din service.

 

Hus at opretholde din service

Det vigtigste er altså, at du opretholder din service. Det er fuldstændig underordnet, om du bruger et autoværksted i Randers, selvom du bor i Middelfart. Det er ikke bare en måde at holde værkstederne i gang på. Det er for at sikre bilerne i det nødvendige omfang.