4 gode grunde til at vælge LED belysning

Der er igennem flere år blevet prædiket for os, at vi skal skifte alle vores gamle glødepærer ud med LED pærer. For nogle går disse ord ind ad det ene øre og ud af det andet. Det er ikke alle, der egentlig har opfanget pointet i, hvorfor det er så god en idé, og faktisk også hvorfor det er så vigtigt at skifte til LED pærer. Derfor kommer der her nogle grunde til, hvorfor man skal vælge LED pærer frem for noget andet:

  1. Det er langt bedre for vores øjne. Dette har nok den største betydning for dem, der sidder på kontor til daglig, og derfor benytter sig meget af kunstigt lys. Glødepærens belysning er så kunstig, at det nemt kan være med til at give irriteret og trætte øjne samt migræne. Her virker LED belysning mere naturligt og giver derfor ikke disse skavanker. Det er derfor vigtigt, at man får investeret i den helt korrekte LED kontorbelysning, når man skal vælge lamper og belysning til kontoret.
  2. Derudover er LED belysning også energibesparende. Dette betyder, at vi skåner vores elskede miljø, som vi skal være mere og mere påpasselige med. Ved at vælge de helt rigtige LED pærer, kan man sparer helt op til 90% energi.
  3. Denne store energibesparelse har også en klar fordel for pengepungen. I og med man sparer så meget på energiforbruget, kan man faktisk også spare helt op til 40% på elregningen. For nogle kan det sagtens virke dyrt at skifte alle hjemmets glødepærer ud med LED pærer, men det kan langt bedre betale sig i længden, da det på sigt vil være langt mere besparende.
  4. Mange der bor i parcelhuse finder det hyggeligt med udendørslys om aften, specielt de sene sommeraftener eller til de tidlige vintermorgener. Her kan det også være en god idé at skifte de gamle glødepærer ud med LED pærer, der selvfølgelig er beregnet til udendørs brug, for at spare yderligere på elregningen.

Der er mange gode grunde til at vælge LED belysning og til at skifte de gamle glødepærer ud. Man kan også gøre det til en del af indretningen. Man kan blandt andet få mange fine og smarte LED lamper. Derudover kan man også få LED pærer i alle former og størrelser, og kan derfor være med til at give den gamle rustikke lampe et nyt og moderne look.

SunFlux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup