Ældre Sagen og høreapparat

Rabatter som medlem af Ældre Sagen

Er du klar over, at du som medlem af Ældre Sagen kan opleve en række medlemsfordele og gøre brug af en række forskellige rabatter? Det er godt at kende til sine medlemsfordele, så man kan udnytte de rabatter og fordele, man jo har ret til. Når du er medlem af Ældre Sagen, er der en del rabatter at hente, og hvis du står og skal have høreapparat, er der store besparelser, du her kan gøre dig. Det er dog ikke alle mærker af høreapparater, du kan få rabat på gennem dit medlemskab hos Ældre Sagen, og derfor kan du med fordel undersøge dit medlemskab lidt grundigere, inden du besøger en forhandler.

 

Skal du have høreapparat, er du medlem af Ældre Sagen, og er du bosiddende omkring Roskilde, så klik her og læs mere om, hvor det vil være fordelagtigt for dig at søge hen.

 

Tjek inden høreapparat

Har du, eller måske nogle af dine pårørende har, mistanke om, at du kunne have brug for et høreapparat, er det altså en god idé at få dette tjekket, inden du går ud og investerer i et høreapparat. Ofte er det en selv, der er den sidste til at opdage, at hørelsen driller, og i nogle tilfælde kan det faktisk skyldes andre ting end en nedsat hørelse.

 

Derfor er det en rigtig god idé at tage et smut forbi en ørelæge og få undersøgt dine øre og din hørelse for endegyldigt at få afgjort, hvad du egentligt har brug for. Hvis du skal have tilskud til dit høreapparat, er det faktisk et krav, at du forinden er blevet undersøgt af en ørelæge. Det vil sige, at der altså også er en økonomisk fordel i at få foretaget dette tjek, inden du laver din investering.

 

Den offentlige eller private vej? Fordele og ulemper

Når du er blevet undersøgt af en ørelæge, vil du få en vurdering af, hvorvidt du har brug for høreapparater eller ej. Hvis ørelægen vurderer, at du vil have gavn af høreapparater, kan du vælge mellem at modtage gratis høreapparater fra det offentlige eller at modtage et tilskud til at købe høreapparater hos en privat, godkendt forhandler.

 

Det gode ved at vælge den offentlige vej er naturligvis, at det er gratis for dig. Dog kan der være lang ventetid, og det kan somme tider være besværligt at få tid til at få lavet mindre justeringer.

 

Vælger du en privat forhandler, kan du ofte hurtigt få dine nye høreapparater, og du kan frit vælge mellem flere forskellige modeller og mærker. Dog kan du risikere, at der er en høj egenbetaling