Alarmovervåget lagerhotel

Dette indlæg er sponsoreret.

Har du et større vareparti, et arkiv eller nogle møbler, som du ønsker opbevaret totalt sikkert, så kan du med fordel kigge til Handy A/S, som råder over mere end 2500 kvadratmeter lagerhotel i Roskilde nær København. Her har virksomheder såvel som privatpersoner mulighed for at få opbevaret deres ting sikkert og billigt. Som noget særligt er hele lagerhotellet udstyret med effektiv klimaregulering, der gør, at temperaturfølsomme objekter også opbevares uden risiko for skader. Derudover er hele virksomhedens matrikel og lagerhotellet selv alarmovervåget, og der er absolut ingen mulighed for at uvedkommende kan komme ind.

 

Det kan du få hos Handy A/S lagerhotel

Når du vælger at opbevare dine ting hos denne virksomhed, har du mulighed for at få opbevaring i en 20” container med særlig og tilrettet indretning til dine ting, større containere på 33 kubikmeter, eller du kan bruge deres mindre containere på 6 kubikmeter. Containerne er aflåste og lukkede, men du kan også opbevare dine ting på pallereol her, hvor der ikke er aflukket til. Du er garanteret fuld sikkerhed for dine ting uanset hvilken opbevaringsløsning, du vælger.

Blandt deres services i forbindelse med lagerhotel finder du endvidere både tilbud om full service, standard flytning samt “selv-flytning” til og fra lageret. De varetager gerne hele flytte- og opbevaringsopgaven, hvis det ønskes. Uanset hvilken løsning, du har behov for, kan du forvente tæt kommunikation med Handy A/S.

 

Få et tilbud på opbevaring af dine ting i dag

Ønsker du at høre mere om, hvordan du kan få opbevaret dine ting – privatperson eller virksomhed – kan du ringe til Handy A/S, og de giver gerne et uforpligtende tilbud på en tilrettet opbevaringsløsning. De tilbyder endvidere særlige løsninger for maskintransport og maskinopbevaring. Du kan læse mere om deres lagerhotel i Roskilde her.