Derfor skal du have et gasfyr

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvorfor er et gasfyr bedst?

Når du skal vælge, hvilken varmekilde, du vil bruge til at varme dit hus op med, kan du vælge mellem mange forskellige. Du kan blandt andet vælge et gasfyr, som er en god og billig løsning.

 

Hvad er et gasfyr?

Et gasfyr brænder naturgas af inde i fyret. Naturgassen afbrændes, så husets centralvarmeinstallation opvarmes. Afbrændingen kan varme vand i husets radiatorer, til gulvvarmen eller til brugsvandet. Gasafbrændingen er bedre for miljøet, da det udleder mindre CO2 end eksempelvis et oliefyr.

 

Der findes to typer: Et gasfyr med åbent eller lukket forbrændingskammer. Et lukket forbrændingskamre får frisk luft fra et eller to rør, mens den beskidte luft ledes ud igennem et andet rør. Åbne forbrændingskamre er ikke lovlige at installere i dag, så systemet findes kun på ældre gasfyr.

 

Hvorfor er gasfyr bedre?

Et gasfyr giver ikke støv- eller sodproblemer, hvilket betyder, at der heller ikke skal gøres så meget rent omkring fyret. Du risikerer heller ikke at få støv eller aske ud over det hele, som ved et brænde- eller pillefyr. Et oliefyr kræver ikke så meget plads, og der er heller ikke så mange krav om vedligeholdelse. Gassen skal ikke påfyldes så ofte, som den skal ved et oliefyr, og generelt er gas billigere end olie. Prisen følger med olieprisen, men er lidt mere stabil, og stiger heller ikke så voldsomt, men der er dermed ikke en fast pris på gas.

 

Få dit gasfyr serviceret hos VarmeXperten

Hos VarmeXperten tilbydes service til alle typer gasfyr til fornuftige priser. Med regelmæssig service kan du løse eventuelle problemer med dit fyr, inden de bliver for store og omkostningsfulde. Med de professionelle eksperter kan du få garanteret kvalitetsrig gasfyr service, så dit fyr holder i mange år. Du kan også få service til pillefyr eller oliefyr.