Udskift dit gamle gasfyr: Det kan betale sig

Dette indlæg er sponsoreret.

Tid til forandring med et nyt gasfyr

Varmeforbrug er én af de helt store kilder til store aftryk på miljøet, da en stor del af vores energiforbrug ligger her. Med et stort energiforbrug kommer desuden også en større regning, og det kan derfor være værd at overveje, om det er tid til forandring. Udskift dit gamle gasfyr med et nyt og moderne gasfyr – eller en helt anden varmekilde -, for en mere klimavenlig og i sidste ende også pengepungsvenlig varmeløsning.

 

Nye gasfyr til miljøet og til tegnebogen

Der er to centrale fordele ved at anskaffe sig et nyt gasfyr: miljøvenlighed og økonomisk fordelagtighed. Nye gasfyr udleder mindre Co2 end de ældre modeller, og man kan dermed være med til at gøre verden grønnere med et nyt gasfyr.

De økonomiske fordele ved at vælge et gasfyr er tydelige. Jo flere der skifter til grønnere energi, jo billigere vil energien også blive på sigt. Desuden gør systemerne i mange af de nyere gasfyr, at man kan få mere ud af sit energiforbrug, og dermed spare på, hvor meget varme man i virkeligheden har brug for i sit hjem.

 

En investering i fremtiden

Det er ingen hemmelighed, at udskiftning af fyr ikke er gratis – også selvom, at man kan benytte sig af håndværkerfradrag. Men at anskaffe sig et nyt gasfyr kan meget vel være en investering i fremtiden. Besparelsen som du opnår i løbet af 10 år vil gøre, at gasfyret til den tid vil have betalt sig selv tilbage – og på det tidspunkt kan du så føle dig tryg ved, at du stadig har et langtidsholdbart og miljøvenligt gasfyr i mange år endnu.