Få hulmursisolering udført af en professionel

Dette indlæg er sponsoreret.

Disse huse er bedst tjent med hulmursisolering

Hulmursisolering kan anvendes i de langt de fleste huse. Det kan både være ejendomme med murværk, træ, beton eller stenfacader. Det er naturligvis kun muligt at installere hulmursisolering i huse, hvor der findes en hulmur. Det vil ofte være i kældre eller loftsrum. Hulmursisolering er en smart metode til at isolere et ved, hvor man fylder hulrummene i væggene med isoleringsmateriale. Det kan hjælpe med at øge energieffektiviteten ved at forhindre varmetab, og så kan det kan være med til at reducere støjniveauet i dit hjem. I mange år har det i Danmark været muligt at få tilskud til hulmursisolering, men det er det ikke længere. Læs her om, hvorfor det er fjernet.

 

Derfor kan man ikke længere få tilskud til hulmursisolering

I Danmark har det længe været muligt at få tilskud fra de danske energiselskaber, når man udfører energireducerende renovationer. Dette har længe været tilfældet for hulmursisolering, men i år 2017 blev denne tilskudsordning fjernet. Man kan derfor ikke længere opnå tilskud til hulmursisolering, men til gengæld kan man få håndværkerfradrag på dette. Ordningen blev lukket på grund af alt for mange fejl i sager med tilskud til hulmursisolering, og på daværende tidspunkt udtalte forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt, at han forventede, der var tale om direkte fusk. Derfor er ordningen nu lukket permanent.

 

Find en professionel til at hulmursisolere

Hvis du er en erfaren gør-det-selv-person, og du har de rette evner og udstyr, kan du selv stå for hulmursisolering af dit hjem. Det er dog noget, der generelt frarådes, da besparelsen ved at gøre det selv alligevel er så minimal, at der ikke er nogen grund til at tage chancen. Hvis du derfor søger hulmursisolering af dit hjem, bør du vælge en professionel håndværker og søge om håndværkerfradrag.