Få lokal hjælp til træfældningen

Dette indlæg er sponsoreret.

Professionel hjælp til træfældningen

Har du et træ i haven, som du gerne vil have fældet? Få noget professionel hjælp, så du undgår uheld. I tilfælde af uheld kan det blive enten mere omkostningsfuld, end det at hyre hjælp, eller hvad er værre – at personer kan ende med at komme til skade, fordi der ikke er styr på processen. Med en professionel tovholder ved du, at alt går til, som det skal.

 

Hvordan er reglerne omkring fældning af træer?

Du skal altid sikre dig, at du faktisk godt må fælde det pågældende træ. Hvis det er placeret i skellet mellem din og din nabos grund, skal du også have accept fra naboen, inden du kan udføre træfældningen. Hvis træet står placeret på offentlig grund kan du faktisk modtage bøder for at fælde det, men hvis det står på din egen grund, kan du som udgangspunkt trygt og sikkert gå i gang med træfældningen.

 

Alt efter hvor stort et træ, det drejer sig om, og hvor det står placeret, kan der tages forskellige metoder i brug fældningen af træerne. Hvis der er mange grene langs stammen, starter man typisk med at beskære disse, for så at fælde træet efterfølgende.

 

Støt de lokale

Det er godt for nærmiljøet at gøre bruge af de lokale erhvervsfirmaer, så hvis du skal have hjælp til træfældning nær Sporup, kan du med fordel kontakte en af lokale professionelle. Der er stor værdi i at bruge lokale virksomheder til hjælp med træfældning. Samtidig er det også muligt at få en mere personlig relation, når man vælger at arbejde sammen med en, der også handler samme sted som, man selv gør.