Find dine stærke sider med den rette coaching

Vi, som mennesker, er fra naturens side tryghedsnarkomaner og vanedyr, og det kan derfor være utroligt svært for os at danne nye vaner eller gøre ting, der er uden for vores komfort zone.

Dette gælder også på vores arbejdsplads. Det er ofte set, at man på arbejdspladsen får indbygget sig nogle daglige rutiner, og at tingene forløber efter en fast agenda, hvilket selvfølgelig også er med til at gøre, at man kører i samme spor hver dag. Det gør, at man bliver ved med at opnå de samme resultater, og at man egentlig ikke er helt klar over, hvilket potentiale man har, og hvad man kan bidrage med.

For at finde de stærke sider og sit rette potentiale, kan man forsøge sig med professionel executive coaching. Dette kan nemlig være med til at fremme både de stærke sider og det store potentiale, og er derfor med til at give bedre resultater i sidste ende.

I og med at vi mennesker er vanedyr, kan vi, selvom vi selv er opsat på at der skal forekomme en ændring i hverdagen, stadig have brug for hjælp til dette, da vaner er uhyre svære at komme af med. Dette får man fuldt ud hjælp til, når man prøver executive coaching.

Det kan være svært at gøre alene

Man kan sjældent som ene mand forandre hele arbejdstilgangen i firmaet, og det er sjældent kun én person, der har brug for hjælp til at finde sine stærke sider og sit fulde potentiale. Der er derfor vigtigt, at man som leder tager hånd om det og sørger for, at alle de ansatte og medarbejdere er involveret i denne udvikling.

Ved at involvere alle i virksomheden i informativ medarbejderudvikling sørger man for, at alle løfter i folk, i stedet for at ansvaret kun ligger på den éne person. Det er samtidig også med til at gøre, at alle i firmaet samarbejder bedre om et bedre resultat, samtidig med at man får et bedre samarbejde, både på arbejdspladsen men måske endda også uden for arbejdspladsen.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at lederne selv deltager i en eller anden form for udvikling, da ansvaret ikke kun skal være på medarbejderne. Hvis man ikke inddrager lederne, kan det give en ujævn balance i firmaet og det kan i sidste ende give problemer med strukturen – og så havde coachingen ikke den ønskede effekt.

Skab derfor resultater sammen og i fællesskab med executive coaching.

 

NAP:

Siriuspartner A/S

Søndre Fasanvej 45

2000 Frederiksberg