Find glæde i hverdagen igen

Dette indlæg er sponsoreret.

Mangler du glæde i hverdagen?

Det er utroligt vigtigt at mærke glæde og føle velvære i hverdagen. Men der kan være mange årsager til, at følelsen af at mærke glæde i hverdagen er ikkeeksisterende.  Det kan bl.a. skyldes, at man er stresset. Stress kan både være psykisk og fysisk og er defineret som en belastningstilstand, hvor ens indre eller ydre krav overstiger de ressourcer, man har. Det kan være selv de mindste ting, man kan mærke glæde over. Men hvis man er stresset, er det også de mindste ting, der kan slå en helt ud af kurs.  

 

Symptomer på stress

Det kan være vanskeligt at mærke, om man er stresset og forstå hvilke symptomer, der er på stress. Listen nedenfor er en liste over de hyppigste symptomer på stress:

  • Hovedpine – hvis det er en tilbagevendende eller længerevarende hovedpine.
  • Indre uro – som bl.a. kan vise sig ved søvnbesvær og følelsen af konstant at være i et indre alarmberedskab.
  • Hjertebanken – ligesom hvis man har været i en akut stresset situation, eksempelvis er blev skræmt for vid og sans, kan man mærke tydelig hjertebanken.

Og som nævnt, så er følelsen af manglende livsglæde ligeså et “symptom”. Alle symptomer skal man tage alvorligt, og hvis man har flere symptomer på én gang, skal man kraftigt overveje at reagere på dem.   

 

Stresscoach i Slagelse

Der findes mange måder, man kan afhjælpe stress symptomer, og det er individuelt hvilken metode, der er mest velegnet til en. Det er yderst almindeligt at kontakte sin læge i alle tilfælde. Men det er også muligt at få hjælp af professionelle stresscoaches, bl.a. stresscoach i Slagelse, som kan hjælpe dig til mere glæde i hverdagen. En stresscoach kan hjælpe dig med at lægge en plan for din fysiske aktivitet samt hjælpe dig til at forstå din kropssignaler, og hvordan du skal huske lytte til din krop.