Gode råd til at flytte selv

Dette indlæg er sponsoreret.

Skal du flytte selv for første gang?

Skal du flytte for første gang, og er du i tvivl om fremgangsmåden? Så har vi her på siden samlet nogle gode råd, der sikrer dig en gnidningsfri flytning. Uanset om flytningen er fra Skanderborg til Sakskøbing, eller fra Nørrebro til Nordvest, så har vi samlet et par gode råd, der kan bruges til enhver form for flytning!

 

5 gode råd

  1. Det første gode råd, vi alle bør tænke over, er netop at komme i gang med at pakke i god tid. Der kan være rigtig mange ting, du skal tage stilling til og få pakket, og det nytter ikke at være presset med pakningen samme dag, hvor flyttebilen kommer forbi. Kom altså i gang i god tid!
  2. Det andet gode råd er, at du netop bør flytte de store møbler ind først. Det kan være svært, hvis der er flyttepakker over det hele, og du til sidst i flytningen forsøger at presse en sofa ind, uden at snuble over de mindre kasser. Få altså sorteret de store møbler først, dernæst de mindre pakker.
  3. Inden du overhovedet flytter noget ind, bør du tage billeder til flyttesyn. Så har du nemlig dokumenteret, hvilken stand boligen er i, før du overtog den. Hellere for mange billeder end for lidt!
  4. Du bør heller ikke pakke for tungt, da det er meget nemmere at flytte på flere lette kasser, end få tunge kasser. Derudover bør du også være forsigtig med pakningen af skrøbelige genstande, og sørge for, at de ikke er i risici for at tage skade.
  5. Inden du overhovedet flytter noget ind i din nye bolig, bør du også sortere alt du ejer fra din gamle bolig. Ofte har vi en masse ting liggende derhjemme, der bare står og fylder og tager støv på, og der er ingen grund til, at det skal stå og fylde i din nye lejlighed, når du nu har muligheden for at sortere det fra!

Det var 5 korte og gode råd til dig, der skal flytte selv for første gang. Herfra kan vi kun ønske dig held og lykke med flytningen!