Gør studiet nemmere med e-bøger

Dette indlæg er sponsoreret.

E-bøger giver fleksibilitet

Måske har du glemt bogen, som du skulle bruge til en given forelæsning, eller måske står du og laver mad og vil gerne læse en bog samtidig. Her er e-bøger en fleksibel løsning. Med e-bøger kan du aldrig glemme dine bøger derhjemme, og du sparer ligeså vel ryggen for den tunge taske fyldt med bøger. E-bøger er altså enormt fleksible: du har adgang til dem via din computer, tablet og smartphone, så du altid kan læse eller lytte til en bog – lige meget hvor du er, og lige meget hvad du laver.

 

Kan man bruge e-bøger til studiet?

Ja, du kan sagtens bruge e-bøger til studiet. Og det kommer også med mange fordele, hvorfor mange elever allerede gør det i et mindre eller større omfang. Som studerende kan fysiske bøger til tider blive meget dyre, hvorimod e-bøger er enormt økonomiske. For mindre end 100 kr. om måneden kan du f.eks. få adgang til mere end 1 million bøger – alt fra gamle klassikere til studiebøger. E-bøger er altså mere økonomiske for den studerende, mere fleksible og så er de også nemmere at finde rundt i. Er der et specifikt nøgleord, som du leder efter i teksten, så kan du bage søge dig frem på din e-bog!

 

Hør dit lokale bibliotek omkring muligheden for e-bøger

Selvom der er et hav a bøger tilgængelige online, så er det måske ikke altid, at du lige kan finde den titel, som du skulle bruge til studiet. Men tøv ikke. Du kan nemlig altid kontakte dit lokale bibliotek og høre, om de måske ikke kan skaffe bogen hjem. Da e-bøger er så fleksible, er det også meget nemmere og hurtigere at skaffe en e-bog hjem end f.eks. trykte bøger. Så kan du ikke finde én specifik titel til dit studie, så skynd dig at tage kontakt til dit lokale bibliotek – de skal nok oftest kunne skaffe det til dig i tide. Leje af e-bøger i Aarhus har aldrig været nemmere!