Håndværker overnatning på hotel

Dette indlæg er sponsoreret.

Hvorfor overnatte tæt på opgaven?

Det er en lækker, varm sommerdag, og det er fuldt gang i projektet – værktøjskasserne er foldet ud, arbejdstøjet klædt på og moralen i høj stand. Men for at nå ud på arbejdspladsen, skal I lige igennem en lang turs transport. Men hvad nu hvis, I kunne overnatte lige ved siden af projektet, så I kunne udnyttet tiden mest fornuftigt? Tvivl ej, for Asminderød Kro tilbyde netop denne type overnatning for håndværkere til blot 395 kr. pr. nat ved tre sammenhængende nætter!

 

Fordelene ved en håndværker overnatning

Der er altså en masse fordele ved denne løsning. Har I nemlig som håndværkere en opgave, der er længere væk fra hjembyen, ville det være ideelt at kunne overnatte lige ved siden af arbejdet. Det er enormt meget tid I kommer til at spare på, men også de lange ture frem og tilbage, som hurtigt bliver kedelige – og også dyre! Det kan også ses som en udflugt på arbejdet med sine kolleger, hvor I sammen kan hygge og nyde tiden på kroen og i området, når I ikke er på arbejde. Der er masser af traditionel dansk mad, der bliver serveret, og rolige omgivelser, I kan udforske. Det vil klart styrke sammenholdet mellem kollegerne, men også gøre arbejdsprocessen nemmere og mere overkommelig!

 

Når du vælger overnatningssted

Pengene det kommer til at koste, kan nok godt synes at være et problem i første omgang. Men det er det egentlig ikke! Tænk på, hvor tætte I er på arbejdspladsen, og hvor meget tid I kommer til at spare på transport – og også penge. Jo tættere på opgaven, jo bedre. Det er altså helt klart en fordel, hvis I har langt fra hjembyen, at vælge at overnatte tæt på projektet. Både for arbejdets og oplevelsernes skyld! En håndværker overnatning er hyggelig og fordelagtig, og I skal hverken tænke på dress-code eller andet – I er velkomne i kroen, lige som I er!