Hold dine trægulve flotte og friske

Dette indlæg er sponsoreret.

Opfrisk dine gulve med afslibning

Et godt trægulv bør også holdes flot, så træet altid fremstår i sin fulde pragt. Er gulvet ved at miste sit liv, kan det derfor være en idé at give det en afslibning, så det kan friskes lidt op. Tag fat i din lokale gulvmand, som let og professionelt kan få afslebet dine gulve, så de igen kan udgøre det smukke fodfæste for dit hjem, som det altid var meningen, at de skulle.

Behandling af trægulve

Efter afslibning skal gulvet behandles med en hærdende olie, så udstrålingen også bevares. Når det kommer til behandlingen af dit trægulv, er der visse overvejelser, som du skal gøre dig. Der er nemlig flere forskellige olier, som er til for at hærde gulve, og det er vigtigt, at du vælger den rigtige til netop dit gulv. Dit lokale byggemarked kan fortælle dig, hvilken olie der er den helt rigtige til dit trægulv. Du kan også spørge din lokale gulvmand om, hvorvidt denne vil give gulvet en behandling efter afslibning, så gulvet er helt klart til dig.

Gør det selv eller ej?

Det kan altid være fristende at gøre tingene selv, og det er da også en mulighed når det kommer til afslibning af trægulv. Det kræver dog lidt teknisk kunnen og håndværksmæssig viden, så det gøres helt rigtigt, og udstyret skal selvfølgelig også være på plads. Det kræver båndslibemaskine, slibebånd af forskellig art og evt. slibeolie. Det kan derfor være en ide at kontakte din lokale gulvmand til afslibning af gulv, så du kan få en professionel til at udføre arbejdet, hvis du ikke selv føler, at færdighederne til det er helt på plads.