Huskeliste ved tilbygninger

Dette indlæg er sponsoreret.

Gode råd til dig, der står overfor at bygge til

Tilbygninger kræver meget og god planlægning. Overvejer du at bygge til, eller har du allerede planlagt det, så læs med her, hvor du får et par gode råd til, hvad du skal huske, når du skal have en tilbygning.

 

Sørg for at få byggetilladelse

Når du har bestemt dig for, at du skal have en tilbygning, er det første, du skal gøre at få en en byggetilladelse fra kommunen. Du er boligejer, og derfor er det udelukkende dit ansvar, at regler og krav på området bliver overholdt, og uanset hvor stor eller lille din tilbygning er, skal du have fat i en tilladelse.

 

Skab harmoni mellem tilbygning og resten af huset

Når du skal bestemme dig for, hvordan tilbygningen skal tage sig ud, er det vigtigt at du fokuserer på, at det skal passe til resten af huset. Dit hus kan meget hurtigt komme til at se underligt ud, hvis du laver en tilbygning i en helt anden stil.

Overvejer du f.eks. en ny tilbygning med et moderne og minimalistisk udtryk, men bor i forvejen i et traditionelt hus, kan det meget hurtigt komme til at se deformt og uharmonisk ud. Her anbefales det, at du holder dig til den samme gennemgående stil for at opnå et harmonisk udtryk.

 

Få professionel rådgivning

Inden du kaster dig ud i en tilbygning, er det også en rigtig god ide at tage en snak med din lokale murer. Her kan du få mere af vide om dine muligheder, og du kan få gode råd, så det bliver nemmere at holde overblik og undgå, at du glemmer noget undervejs. På den måde ender du forhåbentlig med et resultat, som tilfører noget godt til dit hus, og som du kan være glad for mange år fremadrettet.