Hypnose: Gør noget ved flyskræk

Dette indlæg er sponsoreret.

Angsten ses mange steder

Der er mange forskellige ting, der kan fremprovokere angst lige fra store forsamlinger, bestemte dyr, lyde eller noget helt andet. Flyskræk er bare én af de steder, hvor man også ser angst, og det ofte i en noget mere kompleks form, end når det drejer sig om en fobi for edderkopper eller klovne.

Ved flyskræk er der nemlig flere ting til stede, der kan udløse angst. Her er der både tale om højder, små rum og en stor mængde af kontroltab. Selvom det er forskellige ting, er det alle parametre, der kan påvirkes under en flyvning.

 

Hvorfor får man flyskræk?

Når man oplever angst eller stress, er det reptilhjernen, der sætter ind. Det er fight-or-flight-systemet, der går i gang, som på bedst mulig vis skal forsøge at beskytte dig mod farlige oplevelser. Dog er denne reptilhjerne ikke altid særlig logisk og kører somme tider lidt sit eget løb. Derfor er der også gode forklaringer på, hvorfor det sjældent hjælper at fortælle en med flyskræk, at det faktisk er langt mere sikkert end at køre bil, og at der jo sjældent er flyulykker. Når først reptilhjernen er aktiveret, er alarmsystemet sat i gang.

 

Hypnose mod flyskræk

For at komme af med flyskrækken, skal der tages kontrol over angsten, tankerne og ikke mindst over ens åndedræt. Hvis du lider af flyskræk, kan du selv gøre simple ting for at imødekomme den såsom at komme til lufthavnen i god tid, at få noget at spise og at være åben om din flyskræk.

Hvis du er slemt ramt af flyskræk, og virker de simple tricks ikke, kan du med fordel under muligheden for hypnose i Næstved. Ved Hypnose går man ind og arbejder med det ubevidste, og man kan få lov til at ændre på frygt, der ligger dybt i en.