Psykoterapi i København ved Hanne Christensen

De fleste mennesker oplever i løbet af deres liv hændelser, der kan være udfordrende at håndtere på egen hånd. Det er helt normalt.

Mit navn er Hanne Christensen og jeg har årelang erfaring med psykoterapi. Jeg har selv haft livets store udfordringer tæt på, hvilket har gjort mig til den person jeg er i dag. Jeg vil gerne hjælpe dig med at blive ekspert i dit liv – ligesom jeg er i mit.

Jeg tilbyder psykoterapi til både enkeltpersoner og par, der har til formål at hjælpe dig med at bearbejde svære og følsomme emner i livet.

Behandlingen varer en time og består af fortrolig samtaleterapi. Jeg tilbyder støtte, hvis du døjer med stress, angst, depression eller på anden måde er udfordret. Sammen finder vi frem til skadelige mønstre, der holder dig tilbage – og gør noget ved dem.

Jeg holder til på Ny Adelgade 2, 4. sal, 1104 København K. Ønsker du at høre mere om mine behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail hc.psykoterapi@gmail.com eller telefon +45 2398 5826. Jeg glæder mig til at hjælpe dig mod et lykkeligt liv.

Læs mere på hjemmesiden om bl.a. coaching og parterapi i København