Rejs til Zanzibar

Dette indlæg er sponsoreret.

Afslapning under en svajende palme

Har du nogensinde drømt om bare at ligge i en hængekøje i en uge eller to med en tropisk drink i hånden og fantastisk udsigt, man skulle tro var et fatamorgana? Selvom det kan være svært at forestille sig, at dette er muligt at finde uden for tegneseriernes verden, er det ikke desto mindre sandt, at Zanzibar er sådan et sted. På skønne Zanzibar vil du have mulighed for at slappe af i eksotiske omgivelser med kridhvide sandstrande og azurblåt hav, der bare venter på at blive opdaget og indtaget af dig og din rejsemakker.

En rejse til Zanzibar rummer alt, du før har tænkt, drømmerejsen skulle indeholde. Der er rig mulighed for både afslapning og solbadning på stranden med jævnlige dyp i det smukke azurblå hav, surfing på de brusende bølger og opdagelse i den spændende historiske by Stone Town. Nyd solen og varmen og bliv kølet ned af en tur i havet eller en kold og forfriskende eksotisk drink.

 

Historiske Stone Town

Zanzibars hovedby Stone Town emmer af levn fra fortiden. Gå på opdagelse i snørklede gader og bliv taget tilbage til gamle tider med slavehandel og sultanpaladser, der specielt har præget øens fortid, eller tag på spændende markeder med frisk frugt, grøntsager og meget mere. På det store Darajani-marked finder du alverdens krydderier, friske frugter og slagterboder, alt sammen noget du kan købe for ingen penge. Du vil sjældent komme til at smage ligeså friske og smagfulde frugter eller til at se ligeså farverige krydderiboder som her.

 

En ferie du aldrig glemmer

Med en rejse til Zanzibar får du en ferie fyldt med unikke, ekstraordinære oplevelser, du sent vil glemme. Lige meget om du tager afsted med familie, kæreste eller gode venner, vil du uden tvivl vende hjem med tasken fuld af sand og fantastisk gode minder. Zanzibar er ikke bare en smuk ø, der giver gode postkort – der er masser at kultur, natur og historie at opleve, og det hele ligger bare og venter på dig. Ønsker du at opleve skov og jungle, strand, vand og by og et hav af historiske opdagelser er en rejse til Zanzibar lige noget for dig.