Hvordan spiller man golf?

Dette indlæg er sponsoreret.

Golf regler for begyndere

Du har måske ofte hørt om de kæmpe puljepræmier i golf, hørt om præsidenter, der elsker det, eller set verdensmestre svinge let og elegant med kølen på TV. Men hvordan spiller man egentlig golf? Der er selvfølgelig en hel række regler, men som begynder kan du nøjes med de helt grundlæggende: det handler om at slå den hvide bold i banens hul på så få slag som muligt. Alt ud over banens grænse, kaldes out of bounds, og alt inden for banens grænser er in bounds. Du skal helst sørge for at holde bolden in bounds. Banen har et generelt område, der dækker det meste af spillet, men der er også fire specifikke områder, som har specifikke regler, men som begynder kan du nøjes med det grundlæggende: hold bolden inden for banen og slå den i hullet på så få slag som muligt!

 

Sådan kommer du i gang med at spille golf

Det er meget nemt at komme i gang med at spille golf: det er bare med at prøve! Til at starte med, kan du finde en golfklub, der tilbyder prøvetimer, sådan at du kan mærke sporten lidt. Derudover kan du tage et kursus hos en mere erfaren spiller, der kan hjælpe dig i gang. Og for at holde dig i sporten, så er det bedste, du kan gøre, netop at finde nogle golfvenner: fællesskabet forbundet med sporten er det, der gør den så elskværdig!

 

Prøv golf for begyndere

Når du genre vil prøve golf for begyndere, så er det en rigtig gode ide at leje udstyret, sådan at du virkelig kan mærke, hvordan spillet foregår. Du kan prøve golf for begyndere i Odsherred Golfklub, hvor du har mulighed for at forsøge at leve dig ind i sporten, reglerne og fællesskabet. Her har du mulighed for at eksperimentere, føle og undersøge alt du vil sammen med andre begyndere, sådan at du kan finde ud af, om golf netop er noget for dig!