Sådan finder du en god dyrlæge i København

København er en stor by, og tager du København omegn med i betragtningen, bliver den kun endnu større! Det kan derfor være svært at finde den rigtige dyrlæge i København, fordi der er så mange at vælge imellem. At finde en professionel og fordelagtig dyrlæge i København kræve nogle præferencer, hvilket det selvfølgelig gør i hele landet.

Når du forsøger at finde en dyrlæge, skal du ikke bare vælge den første og den bedste, du finder, men opsæt i stedet nogle præferencer som du synes, din kommende dyrlæge skal kunne opfylde. Nogle af disse præferencer kunne eventuelt være nogle overkommelige priser, en klinik der ligger forholdsvist tæt på din bopæl, eller at de holder døgnåbent. En mulighed kunne for eksempel være at vælge en dyreklinik, som har flere klinikker rundt omkring i hovedstaden, så uanset hvor du befinder dig med dit kæledyr, vil der være god mulighed for at komme til en dyrlæge, hvis der skulle opstå et problem.

Er du tilflytter til storbyen, kan det selvfølgelig være lidt svære at finde en dyrlæge, da det ikke er sikkert, du har noget kendskab til nogen. Prøv derfor at spørge dig lidt rundt omkring, eventuelt nye kollegaer, nye medstuderende, nye naboer, hvem du nu end møder på din vej, om de har nogle erfaringer med forskellige dyrlæger, og hvem de vil anbefale dig at opsøge.

Det er ikke alle dyr, der er lige glade for at komme til dyrlægen. Så når du søger efter en dyrlæge, så forsøg så vidt muligt at finde et sted, hvor dit kæledyr ikke bliver skræmt helt fra vid og sans, når det skal ind til rutinetjek og vaccinationer.

At finde en kompetent dyrlæge der har weekendåbent er for de fleste at foretrække, da man selvfølgelig aldrig kan forudse, hvornår kæledyret kommer til skade. En god idé ville også være at finde en dyrlæge, hvor man har god mulighed for at komme ind akut med sit kæledyr, da man, som beskrevet før, aldrig kan forudse, hvornår kæledyret kommer til skade.

Når du søger efter ny dyrlæge, så prøv også at finde en, der går op i at forebygge. Hellere forebygge end at helbrede, som man siger. At have et kæledyr forpligter selvfølgelig, og der følger ofte nogle ekstra dyrlægeregninger med, men sådan er det jo. Men kan det undgås at få en ekstra regning eller to, ved blot at forebygge diverse sygdomme, er dette selvfølgelig også værd at tage med i overvejelserne.

 

VALBY DYREKLINIK
Vigerslevvej 132
Valby 2500
36 30 10 30

HJØRNEGÅRDENS DYREKLINIK
Kastrupvej 243
Kastrup 2770
36 30 10 30

BIRKERØD DYREKLINIK
Hovedgaden 25
Birkerød 3460
36 30 10 30