Sådan kan du markedsføre din virksomhed

balloner med logo

Trænger din markedsføringsindsats til en opdatering, og har du længe gået og overvejet, hvilke nye initiativer du kan tilføje i markedsføringen for din virksomhed? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Nedenfor følger en guide til hvordan du kan vinde kampen om kunderne ved at øge din virksomheds synlighed ved brug af visuel markedsføring.

Beachflags

De såkaldte beachflags, eller strandflag på dansk, er en særdeles effektiv måde at skabe opmærksomhed og synlighed omkring din virksomhed. En ud af mange fordele ved at bruge strandflag er, at dit brand kommer i øjenhøjde med potentielle kunder. Til forskel fra traditionelle logoflag, der oftest placeres højt oppe over kundernes hoveder, placeres strandflag på jorden, hvor kunderne nemmere ser dem. Der skabes herved øget chance for, at potentielle kunder kommer i direkte kontakt med dit brand grundet øget synlighed.

Beachflags brillerer desuden, hvor mange andre former for reklamering fejler. Til forskel fra papirtryk og tynde flag med logo er strandflag yderst holdbart og kan modstå både vind og vejr. Flaget er nemlig fremstillet i yderst slidstærkt, kraftigt lærred, så det ikke kommer til at se hverken slidt eller medtaget ud – selv efter hårde vinterdage.

Balloner med virksomhedstryk

Mangler du inspiration til tryksager til at bruge ved messer og events, så er balloner med tryk en oplagt reklameløsning. Balloner med tryk af enten virksomhedens logo, slogan eller reklametekst er en sjov og anderledes form for markedsføring, der bringer smilet frem hos næsten alle. Balloner er specielt effektive på messer, hvor de kan bruges til at gøre en virksomheds stand mere synlig, da de er med til at skabe en sjov og festlig stemning, der let tiltrækker potentielle kunder. Du kan ligeså bruge balloner med tryk, hvis virksomheden fejrer fødselsdag, jubilæum eller et andet stort event. I forbindelse hermed kan ballonerne bruges til at reklamere for den store dag, ligesom de med fordel kan bruges som festlig pynt på selve dagen.

Diverse tryksager – banner og roll-ups

I det mere klassiske hjørne finder vi gamle, men effektive, kendinger som bannere og roll-ups. Bannere kan bruges alle vegne og er en uundværlig del af din visuelle markedsføring. Et banner i det offentlige rum er med til at skabe en stor synlighed for virksomheden. Roll-ups bliver ofte brugt i forbindelse med messer, og er derfor et vigtigt værktøj til at skabe opmærksomhed hos potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Der findes efterhånden et væld af kompetente tryk-firmaer, der specialiserer sig i at udbyde sådanne løsninger indenfor såvel beachflags som balloner med tryk. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde en professionel udbyder, der kan hjælpe dig med at tage din visuelle markedsføring til det næste niveau.


CTIPrint.dk
Bødkervej 22
4300 Holbæk
41 82 93 30