Smerter og sygdomme i led og muskler

Dette indlæg er sponsoreret.

Reumatologen hjælper dine led på vej

Hvis du oplever smerter eller hævelse i din led, kan det være et symptom på mange forskellige ting. Hvad end det er resultatet af en skade eller led sygdom, kan et besøg hos en reumatolog være det rette skridt at tage. Reumatologen er ekspert i led sygdomme og beskæftiger sig med mere eller mindre alle tilstande som kan resultere i problemer i led.

Reumatologen er ekspert i at identificere, hvilken behandling der er påkrævet til dine symptomer. Hvis du oplever problemer i dine led, så kontakt din læge og få en henvisning, så du kan få hjælp af en reumatolog i København.

 

Få en henvisning til et besøg hos reumatologen

Hos de fleste reumatologer kræver det en henvisning for at få en samtale. Ventetiden på at komme til en reumatolog afhænger både af den generelle ventetid og det, din læge har skrevet i henvisningen. Ved voldsommere symptomer kan man f.eks. forvente kortere ventetid.

Oplever du smerter eller andre problemer i dine led, er det derfor en god idé at kontakte din læge, så han/hun kan lave en evt. henvisning til en reumatolog.

 

Hvad kan en reumatolog gøre for dig?

En reumatolog er som sagt en fagmand med ekspertise i dine led. Reumatologen har mange forskellige former for behandling, som alle bidrager til at få dine led til at fungere optimalt igen. Blandt reumatologens behandlinger kan nævnes:

  • Akupunktur
  • Manipulation
  • Træningsvejledning
  • Udtømning af væske fra led (evt. ultralydvejledt)
  • Blokade (evt. ultralydvejledt)

Reumatologen ved præcis hvilken behandling der er bedst til dig og dine symptomer. Kontakt din læge i dag, få en henvisning og kom et skridt tættere på at få dine led ordentligt på banen igen.