Tag på hostel i København

Dette indlæg er sponsoreret.

Forlænget weekend i København med billig overnatning

Hvis du også er træt af at sidde hjemme og se de samme ting, så kan vi anbefale dig at tage en tur til en af Danmarks fantastiske byer. Du skal selvfølgelig tage forbehold for coronakrisen, men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan opleve byen. Tag dine forbehold alvorligt og rejs sikkert.

Du kan f.eks. tage på forlænget weekend til København og bo på et moderne og familievenligt hostel i København. Her er du tæt på byen og kan for alvor mærke byens puls. Der er masser oplevelser at hente, som du sagtens kan gå på opdagelse i – uden at risikere din og andres sundhed.

 

Tag på en corona-venlig tur rundt i København

Forskellige arrangører rundt i København har gjort det muligt for dig stadig at få kulturelle oplevelser under coronakrisen. Og selvom krisen måske aftager på et tidspunkt, så er tiltagene i den grad stadig attraktive, fordi du bliver tilbudt en helt ny måde at opleve byen på. Du kan derfor som københavner måske opdage byen på ny.

Du kan f.eks. tage på:

  • Know your ’bro: en digital vandrerute, hvor du kommer rundt omkring på Nørrebro og oplever bydelens mange facetter.
  • Wonder Pug Adventures: en skattejagt, hvor du skal gå på opdagelse i byen og løse en masse gåder undervejs.
  • Byvandringer til fods, på hesteryg eller på Segway: med en byvandring får du set alle de smukke arkitekturer, monumenter og masser af andre spændende oplevelser.

Hvis du booker en overnatning i en weekend, hvor det viser sig, at vejret bliver dårligt, er udendørsaktiviteter knap så tiltalende. Hvis det regner, kan I få en sjov oplevelse ved at tage i escape rooms. Vi kan også anbefale, at I tager ind og oplever destilleriet i København, hvor I kan få rundvisning og se, hvordan der i mange år er blevet produceret alverdens lækre specialiteter.

 

Spar penge på overnatningen og brug flere på sjove oplevelser

Uanset om du er på udkig efter inspiration til en lille familie get-away, en kærestetur eller en hyggelig tur med din veninde – så kan I komme afsted ret billigt, hvis I booker i god tid. Book også gerne en overnatning på et hostel i København. De forskellige hostels i byen tilbyder hver især attraktive faciliteter.

Her kan du f.eks. finde moderne hostels, som tilbyder:

  • Billig overnatning
  • Cykeludlejning
  • Møntvaskeri
  • Morgenmadsbuffet
  • Gode og store opholdsrum
  • Gratis og gode parkeringsmuligheder i byen
  • Gæstekøkkener

Ved at booke et hostel kan I spare rigtig mange penge på jeres tur til København. Brug de penge på mindeværdige oplevelser i stedet. Nogle hostels tilbyder desuden også muligheden for at købe Copenhagen Card, som giver dig adgang til diverse attraktioner.

På nogle af byens hostels kan du også få gode råd og insidertips fra de ansatte, som kender byen ind og ud. Bryd med hverdagens kedelige rytme og tag på tur til byen, hvor der sker en masse spændende tiltag. Sightseeing behøver ikke være kedelig eller traditionel – med de nye tiltag har du rig mulighed for at opleve storbyen under forsvarlige forhold.