Undgå indbrud

Dette indlæg er sponsoreret.

Vidste du? Vigtig viden om indbrud

Det er ikke rart at komme hjem til dit hus, hvori der har været indbrud. Men hvordan forebygger man det? Efter interviews med flere indbrudstyve viser det sig, at de især går efter boliger, hvor

  • Nabohuse ikke er synlige
  • Der er tæt bevoksning rundt omkring boligen
  • Døre eller vinduer står på klem eller er nemme at bryde op
  • Ingen er hjemme
  • Der er tydelige tegn på luksus

 

Undgå indbrud med god sikring af vinduer og døre

Hvad kan du så gøre for at undgå, at du får uventet besøg af en indbrudstyv. Først og fremmest kan du gøre det besværligt for tyven at komme ind. Det kan du gøre ved at have en god sikring af både døre og vinduer samt bruge gode låse.

Du kan også overveje, om du evt. skal have et hegn med lås på havedøren eller i carporten, da dette gør det endnu mere besværligt for tyven at komme ind. Kontakt en lokal låsesmed i København, som kan give dig råd og vejledning til hvilke låse, der vil give dit hus den optimale sikring imod fremtidige indbrud. Find vej i låsesmedens verden på deres website her.

 

Vær ekstra opmærksom på indbrudstyve i de mørke måneder

Indbrudstyve slår oftest til i de mørke måneder, da der i denne tid er mindst sandsynlighed for at blive opdaget. Derfor skal du være ekstra opmærksom på at sikre dit hus i denne tid. Desuden er der rigtig mange indbrudstyve, der går efter soveværelserne, da det ofte er i dette rum, at der er flest værdigenstande, som de hurtigt kan snuppe.

 

Tyve går ikke i mørkt tøj og med skibriller

En anden vigtig ting, du skal være opmærksom på ved indbrudstyve er, at det simpelthen er en misforståelse, at de går i sort tøj og med skibriller. Faktisk går tyve i helt almindeligt, pænt tøj, da de er opmærksomme på ikke at skille sig ud og vække opsigt.